Instal·lacions

La nostra escola es caracteritza per disposar de grans espais interiors, amb molt de sol i que permeten uns distribució variada en funció de les necessitats dels infants. Els grans finestrals de les aules permeten que aquestes tinguin molta llum i que els infants puguin tenir un contacte directe amb l'exterior.

Les zones de pati també són grans i es troben distribuides en tres espais, que perten un tipus de joc diferent als infants.

La Llar d'infants està distribuïda en diferents espais educatius on els vostres fills aprendran, experimentaran, compartiran i es relacionaran.

 L’espai de joc tranquil, l'espai de joc simbòlic, l'espai de psicomotricitat,  el passadís heurístic i la zona de menjador estan perfectament adaptats i preparats per desenvolupar-hi les activitats d’aprenentatge.

 L'espai de joc simbòlic està format per la caseta, la cuineta, el racó de cotxes i el taller mecànic. Dins d'aquest ambient també hi la biblioteca, on tots els nens i les nenes poden seure amb els seus coixins i mirar contes.

 Al passadís hi traiem tot tipus de material de joc heurístic que els infants el poden manipular. En aquest espai els alumnes desenvolupen la seva capacitat de descobrir i experimentar i reflexionar de manera autònoma, sense sentir-se dirigits.

 A  l'aula blava hi trobem l'espai de psicomotricitat, on els nens i nenes poden posar-se els mitjons antilliscants i treballar l'equilibri, el desplaçament, el gir, el llançament, també en funció del seu desenvolupament i tenint en compte les característiques de cada edat.

 Per últim, trobem l'espai de menjador per  quedar-se a dinar pels  que necessiteu fer ús del servei.

Finalment, en relació amb el municipi us recordem que davant de l'escola hi ha un aparacament de molt fàcil accés, que permet arribar al centre educatiu sense cap dificultat.

 

 

L'Escola

Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol