Benvinguda

DSC 7835Uns donem la benvinguda a la Llar d’Infants El Gira-sol de Mont-ras. Una escola on l’aprenentatge dels infants forma part de la imaginació, la creativitat, el respecte, la il·lusió i la convivència..

Treballem conjuntament amb les famílies motivant-ne la participació d’una manera dinàmica i activa adaptada al ritme i capacitat de cada infant.

La nostra escola parteix d'un treball basat en l'atenció individualitzada amb els alumnes, on l'aprenentata d'aspectes de la pedagogia Montessori, Waldorf, Decroly entre altres. També treballem  l'anglès de manera natural.

Aquest nou curs que comença, la nostra escola estrà formada per tres aules; l'aula dels infants de quatre mesos a un any, aula dels infants d'un a dos anys i l'aula dels infants de dos a tres anys. La primera s'anomena aula dels Patinets, la segona aula dels Trens i la tercera, de les Avionetes.

Durant aquest curs escolar 2017-2018, a més de seguir treballant en diferents ambients, també continuarem el projecte d'anglès i la música.

També durem a terme el projecte dels transports, que ens ocuparà un dia a la setmana, i a partir del qual intentarem tenir contacte amb l'entorn.

Seguim, com sempre, treballant conjuntament amb les famílies i obrint l'escola a tota la comunitat educativa,  durant tot el dia.

Si ens voleu venir a visitar o demanar informació ho podeu fer de 8.00 h. a 17.00 h. de dilluns a divendres.

Us recordem que les preinscripcions pel curs 2018-2019 començaran aviat. Si esteu interessats, o creieu ue més endavant podeu estar-ho, us recomanem que vingueu a parlar amb direcció o ens truqueu de 8 a 12 h. , per tal que us poguem informar del funcionament del notsre centre educatiu. El proper dissabte, 14 d'abril farem una jornada a portes obertes, per tal que tothom qui vulgui , ens conegui i descobreixi la nostra manera de treballar. Del 2 a l'11 de maig durem a terme les preinscripcions al nostre centre educatiu.

L'Escola

Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol