sant Jordi

El dia de Sant Jordi els nens i les nenes de la nostra escola bressol van una sessió de música amb la mestra Cristina Borrull, que ens va cantar cançons que hem anat treballant a l'escola bressol. Els més grans van poder observar un pentagrama gegant i col.locar-hi notes, també van tocar el teclat mentra ballaven i cantaven. Va ser una activitat molt divertida i en la que tots van participar amb molta il.lusió. En acabat, tots junts vam fer l'esmorzar de Sant Jordi!

Benvinguda

DSC 7835Us donem la benvinguda a la Llar d’Infants El Gira-sol de Mont-ras. Una escola on l’aprenentatge dels infants forma part de la imaginació, la creativitat, el respecte, la il·lusió i la convivència..

Treballem conjuntament amb les famílies motivant-ne la participació d’una manera dinàmica i activa adaptada al ritme i capacitat de cada infant.

La nostra escola parteix d'un treball basat en l'atenció individualitzada amb els alumnes, on l'aprenentata d'aspectes de la pedagogia Montessori, Waldorf, Decroly entre altres. També treballem  l'anglès de manera natural.

Aquest nou curs que comença, la nostra escola estrà formada per tres aules; l'aula dels infants de quatre mesos a un any, aula dels infants d'un a dos anys i l'aula dels infants de dos a tres anys.

Durant aquest curs escolar 2020-2021, a més de seguir treballant en diferents racons i projectes relacionats amb l'entorn, també continuarem el projecte d'anglès.

Seguim, com sempre, treballant conjuntament amb les famílies i obrint l'escola a tota la comunitat educativa,  durant tot el dia, sempre que ens segui possible donades les situacions actuals. Tot i  ser un curs complicat la nostra programació anual convida als infants a descobrir, manipular i experimentar seguint el  nostre projecte d'escola.

PROTOCOL D'ORGANITZACIÓ DEL CENTRE CURS 2020-2021

https://drive.google.com/file/d/1JhEGybUHNLRND4z3lgphnsGtNwkTRQd0/view?usp=sharing

Aprofitem per recordar-vos que teniu tota la informació de les preinscripcions pel curs 2021-2022 a l'apartat de preinscripcions.

L'Escola

Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol
Escola Bressol Gira-Sol